Kampeerweekend 2017 - Vooraanmelding!

Het Kampeerweekend 2017, wordt gehouden van 9 tot en met 11 juni.

Deze keer is hiervoor als basis de provincie Zeeland gekozen en zullen we verblijven in het hart van dit boeiende gedeelte van Nederland: Camping De Veerhoeve te Wolphaartsdijk. Als in het voorjaar de zon weer een beetje warmte af gaat geven en de krokussen uit de grond schieten, ontwaakt de provincie Zeeland uit haar winterslaap. Velen afkomstig uit het binnenland, maar ook uit Duitsland en België, krijgen het verlangen te gaan genieten van zon, zee en strand. Onder andere vanwege de vele zonuren stroomt Zeeland vol met vakantiegangers. Verder biedt deze provincie met als hoofdstad Middelburg vele mooie dingen. Vlissingen met zijn boulevard eindigend bij het standbeeld van Michiel de Ruyter, de Deltawerken, de Oosterscheldebrug, vele vakantieparken, ruimte, water en rust.

De maand juni is in Zeeland dus al een echte vakantie maand. Niet altijd gemakkelijk om daar een reservering voor een camping te doen. Zeker niet als dat op een laat moment gebeurt.

We hebben een optie op 26 kampeerplaatsen en waarschijnlijk ook een viertal blokhutten. Om spijkers met koppen te kunnen slaan, is het wenselijk dat we zo snel mogelijk laten weten hoeveel leden er naar het kampeerweekend komen. Ook al is het nog vroeg in het jaar, we zouden heel graag nu al willen weten of je komt met tent, caravan, camper of dat je wilt verblijven in een blokhut of chalet. Het vooraanmeldformulier is op deze site al beschikbaar. Vul dat als het even kan dus nu al in!

Voor het reserveren van een blokhut of chalet moet je zelf contact opnemen met de camping.
Het adres van Camping de Veerhoeve is: Veerweg 48, 4471 NC Wolphaartsdijk. Telefoon: 0113-581155. Email: info@deveerhoeve.nl

We zien jullie heel graag komende juni in Zeeland.

Wim en Els van den Heuvel, Jan en Lianne Parel 

kampeer 1