Kampeerweekend 2017

De organisatie, Wim en Els van den Heuvel samen met Jan en Lianne Parel, is daar de afgelopen maanden heel druk mee geweest. Ze hebben hun uiterste best gedaan om de deelnemers intens kennis te laten maken met de mooie provincie Zeeland.

Vanuit de uitvalsbasis Camping de Veerhoeve (www.deveerhoeve.nl) te Wolphaartsdijk willen zij ons "onderdompelen" in het Zeeuwse met al haar unieke bezienswaardigheden. Zeeland is, zoals de naam al doet vermoeden, één van de waterrijkste provincies van ons land en is hierdoor uniek door al zijn bruggen en dammen. Bekend zijn natuurlijk de Deltawerken met als sluitstuk de Stormvloedkering in de Oosterschelde. En als je zegt: "Zon, zee en strand", dan is deze provincie één van de eersten die boven komt. Dit alles is nog maar een kleine greep uit de vele mooie dingen die Zeeland te bieden heeft.

Het programma:

Vrijdag 9 juni: 19.30 uur de welkomstborrel met versnapering/borrelhapjes. De camping is vanaf 12:00 voor ons beschikbaar.

Zaterdag 10 juni: Na het gezamenlijk ontbijt om  10.00 uur vertrek van de rit vanaf de camping door Noord-Beveland en Walcheren met onderweg mooie bezienswaardigheden. We houden een tussenstop bij onze clubgenoot en garagist Johan Schout bij zijn "Autobedrijf Schout" in Gapinge. Rond 14.30 uur worden we verwacht op de historische scheepswerf C.A. Meerman te Arnemuiden. We krijgen daar een rondleiding. Daarna vervolgen we onze route terug naar de camping.

Om 18.45 uur worden we verwacht in het restaurant "Den Baas en zijn madam" aan de Jachthaven in Wolphaartsdijk met fraai uitzicht op het Veerse Meer.

Zondag 11 juni: Wederom een gezamenlijk ontbijt om 09.30 uur waarna we vertrekken we voor een rit door de "Zak van Zuid-Beveland". Na terugkomst op de camping sluiten we rond de klok van 16.00 uur het weekend af.

meerman

De kosten:

De verblijfskosten voor het Kampeerweekend bedragen € 25,- per nacht per equipe (ongeacht samenstelling personen). De camping hanteert prijzen per nacht per kampeerplaats of accommodatie. Dit ongeacht het aantal personen dat er verblijft. Dit gegeven willen we doortrekken naar onze prijs maar dan per equipe. Dus elke "familie" betaalt een gelijk bedrag per overnachting. We zijn per slot van rekening één club.

Deelname kosten volwassene voor het hele weekend:              €28,-

Deelname kosten volwassene voor zaterdag (en zondag)          €25,-

Deelname kosten kinderen:                                                    €15,-

Kosten kampeerplek per equipe (ongeacht aantal personen):    €25,- per nacht

Inschrijven via deze website. Deelnemers die zich al eerder hebben aangemeld hoeven dit niet nogmaals te doen. De totale kosten uiterlijk 31 mei voldoen op CAR rekening nummer: NL76 RABO 0180747517 t.n.v. Renaultclub Nederland o.v.v. lidnummer en KPW2017

Het adres van Camping de Veerhoeve is: Veerweg 48, 4471 NC Wolphaartsdijk. Telefoon: 0113-581155. Email: info@deveerhoeve.nl

We zien jullie heel graag komende juni in Zeeland.

Wim en Els van den Heuvel, Jan en Lianne Parel 

kampeer 1