Oh, Oh Renault 2017

Twingo 1

Op zaterdag 27 mei zal dit jaar Oh, Oh Renault in Ommen plaatsvinden. Plaats van handeling het terrein aan de Varsenerweg 15, te Ommen. Aanvang 10:00 uur.

Dit jaar staat het evenement in het teken van de Renault Twingo. Die auto werd 20 jaar geleden door Renault op de markt gebracht, een beetje als opvolger van de beroemde R4 en werd net als zijn roemruchte voorganger in korte tijd heel populair. De Twingo’s van 15 jaar of ouder zullen daarom een prominente plek op het festivalterrein krijgen. Maar uiteraard zijn alle (klassieke) Renaults zoals gebruikelijk meer dan welkom. CAFÉ LOUIS, zoals in alle voorgaande jaren is een royale ruimte voor een overdekte onderdelenbeurs. Op deze beurs staan veel kramen met onderdelen, boeken, folders, miniaturen en andere Renobilia, waar wellicht net dat ene gezochte onderdeeltje of die mooie folder tussen zit. Voor de overige auto's is er tegen een kleine vergoeding voldoende parkeerruimte direct naast het evenemententerrein. Café Louis is ook weer aanwezig om je van een hapje en een drankje te voorzien!

Voor meer informatie of het huren van een marktkraam kun je contact opnemen met Gerrit Vogel via: E-mail: ohohrenault@home.nl Tel: 0521-587540. Oldtimers, Onderdelen en Renobilia.

Het terrein is gelegen net buiten dat dorp, in het buurtschap Varsen. Het is vlak naast de N340, ter hoogte van hectometerpaal 65,7.