Oh, Oh Renault 2017

ohoh twingo 2

Op zaterdag 27 mei vond dit jaar Oh, Oh Renault in Ommen plaats. Zoals gebruikelijk onder de bezielende supervisie van Gerrit Vogel. Plaats van handeling het zonovergoten terrein aan de Varsenerweg 15, te Ommen.

Dit jaar stond het evenement in het teken van de Renault Twingo. Die auto werd 25 jaar geleden door Renault op de markt gebracht, een beetje als opvolger van de beroemde R4 en werd net als zijn roemruchte voorganger in korte tijd heel populair. De Twingo’s van 15 jaar of ouder, en daarvan waren er een flink aantal komen opdagen, kregen daarom een prominente plek op het festivalterrein. Naast CAFÉ LOUIS, zoals in alle voorgaande jaren, werd een royale ruimte ingericht voor een overdekte onderdelenbeurs. Dit keer nog meer stands dan andere jaren.

Tijdens het evenement werd van de gelegenheid gebruik gemaakt een vijftal CAR leden letterlijk en figuurlijk in het zonnetje te zetten. Poppe Koning, Robert van Ieperen, Ronnie Peters, Tonnie Telgenhof Oude Koehorst en Wim Schipper zijn dit jaar 25 jaar lid van de Car en ontvingen daarom de bijbehorende jubileumspeld. Een mooi moment.

ohoh 25 jaar

En ja, het was warm, heel warm. Helemaal begrijpelijk dat een groepje clubleden de schaduw had opgezocht. Onder het genot van een hapje en een drankje waren zij de laatsten die het evenementen terrein verlieten. Tot volgend jaar.

ohoh groepje