Middag Techniek 2017

techn 2

Dit najaar hebben we een mooie locatie in het Noorden voor de Technische middag. We zijn op zaterdag 30 september te gast bij Renault Terwolde Hoogeveen. Vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur zijn jullie allen van harte welkom.

Deze middag is bedoeld voor alle clubauto’s, dus ook voor de Young-Timers!
Heb je een technisch probleem met je auto of andere vragen over je auto. Laat het ons vooraf weten, de Technische Commissie kan zich dan hierop voorbereiden
Heb je een probleem met afstellen van ontsteking / carburateur, wij kunnen je hierbij helpen. Vragen over remmen of rem problemen, dan is een test op de remmenbank mogelijk. Of heb je vragen over de versnellingbak of wil je de auto van onderen bekijken, dat is ook tijdens deze middag mogelijk. Ons team probeert je een zo goed mogelijk advies te geven. Indien de tijd het toelaat, kunnen er ook kleine reparaties worden uitgevoerd.

techn 1

Tijdens deze middag is er tevens gelegenheid voor een kofferbak verkoop.

Als je aan deze middag wilt deelnemen, ook al heb je geen technisch probleem, meld je dan aan via de CAR website of onderstaande link. We weten dan hoeveel leden er van de partij zijn en kunnen de catering op dit aantal afstemmen.

Aanmelden

Adres:
Terwolde Autobedrijf Hoogeveen
Edisonstraat 24
7903 AN Hoogeveen

Route beschrijving:
Het pand kan je vinden op industrieterrein "De Wieken" in Hoogeveen. Makkelijk te bereiken vanaf de A28 uit Groningen/Zwolle of vanuit “De weg om de Oost” vanuit Emmen. Rondom het pand is meer dan voldoende parkeerruimte aanwezig.

Tot ziens!
Technische Commissie CAR voor- en naoorlogs
Hendrik de Groot Tel. 06-53500029
Henk van Kerpel Tel. 070-3832685
Stefan Ruijtenbeek Tel. 06-22917845
E-mail. techniek@renaultklassiek.nl