Nieuwjaarsbijeenkomst 2019

De nieuwjaarsbijeenkomst bij Indumij in Dordrecht hielden we deze keer iets anders dan we gewend waren. Te gast bij een Renault dealer. Misschien de reden van een zeer hoge opkomst. Ongeveer 120 deelnemers en een flink aantal klassiekers trotseerden de winterkou voor een op zich zonnig ritje naar Dordrecht. De heren van Indumij, Remco en Janno hadden een grote ruimte voor ons vrijgemaakt, inclusief zitplaatsen, statafels en nog meer dan voldoende ruimte om een aantal van onze klassiekers binnen te showen. Na de traditionele nieuwjaarstoespraak van onze voorzitter, terugkijkend op een mooi verenigingsjaar, tijd voor een broodje en een kop soep.

NJ2019 wust 1

Hierna het bijzondere onderdeel van deze middag, een bezoek aan het museum van Mercedes dealer Wüst. Een wandeling van zo'n tien minuten. Een grote verzameling klassiekers, uiteraard een flink aantal Mercedessen. Waaronder een replica van de allereerste. Maar ook heel veel ander moois waaronder zelfs enkele klassieke Renaults. Marcel Wüst zelf heeft ons daar in twee groepen rondgeleid. Niet direct speciale aandacht voor alle mooie auto's, dat kon je zelf wel zien, maar vooral aandacht voor de vrouw hierachter. Een boeiende aaneenschakeling van verhalen en anekdotes.

NJ2019 wust 2

Na het museum bezoek weer de korte wandeling terug. Tijd voor een hapje en een drankje dat de vrienden van Indumij inmiddels voor ons hadden klaargezet. Zo tegen vijfen tijd om weer huiswaarts te gaan. Uiteraard niet onder dankzegging aan de firma Indumij die ons met al het lekkers heel gastvrij had ontvangen. Zelf hebben zij trouwens ook nog wat materiaal verzameld en daarbij een leuk verhaal opgetekend. Klik maar eens op deze link: https://www.renault-indumij.nl/Renault-16

Nogmaals dank aan Indumij en Wüst voor een zeer geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst.

NJ2019 indumij 1