Oh, Oh Renault 2018

renault 6

Oh oh Renault in Ommen, zaterdag 26 mei. Plaats van handeling het meestal zonovergoten terrein aan de Varsenerweg 15, te Ommen.

De zeventiende editie zal in het teken staan van twee populaire Renault modellen: de R6 en de R18. Het zou dan ook leuk zijn als we meerdere van deze auto’s mogen verwelkomen.

Zoals in alle voorgaande jaren is er een royale ruimte voor een overdekte onderdelenbeurs. Op deze onderdelenbeurs staan vele kramen met onderdelen, boeken, folders, miniaturen en andere Renobilia, waar wellicht net dat ene gezochte onderdeeltje of die mooie folder tussen zit. Bezoekers mogen buiten de loods ‘vanuit de kofferbak’ onderdelen aanbieden.

Op het buitenterrein is plaats voor meer dan honderd Renaults. Ben je in het bezit van een Renault ouder dan 20 jaar, dan is uw young- of oldtimer welkom op het terrein. Voor de overige auto's is er tegen een kleine vergoeding voldoende parkeerruimte direct naast het evenemententerrein. BBQ Café Louis is weer aanwezig om je van een hapje en een drankje te voorzien. Je bent van harte uitgenodigd om vanaf 10 uur de sfeer op dit evenement te komen versterken!

De locatie van dit alles is het inmiddels bekende terrein aan de Varsenerweg 15 te Ommen, in de buurtschap Varsen, vlak naast de N340 ter hoogte van hectometerpaal 65,7. Voor meer informatie of het huren van een marktkraam kun je contact opnemen met: Gerrit Vogel via 0521-58 75 40 of ohohrenault@home.nl .

 R18