Najaarsevenement 2018

We zijn te gast bij Museumboerderij Mariahoeve, gelegen aan de Kiefveldersteeg 11 in Putten (www.mariahoeveputten.nl). Een bijzondere, maar niet al te grote camping.

De organisatie is dit jaar in handen van de evenementencommissie zelf en de ritten worden uitgezet door Klaas Scheper en zijn vriend Marco.

Naast het min of meer traditionele programma krijgt dit evenement deze keer een bijzonder accent. Van het legaat van ons overleden clublid Henk Klein hebben we een fraaie tent aangeschaft. Niet natuurlijk omdat we dit keer regen verwachten maar vooral om de nagedachtenis aan Henk een bijzonder plekje te geven. Hoe we dat gaan doen blijft uiteraard nog een verrassing.

Zo ook het programma waaraan op dit moment door de organisatie nog volop aan wordt gewerkt. Als daarover meer informatie beschikbaar komt kun je dat op deze website lezen. Op deze camping zijn wel een aantal z.g. trekkershutten beschikbaar en één plek op basis van B&B. Zoals gebruikelijk moet je deze zelf reserveren (en betalen). Wie het eerst komt het eerst maalt. De inschrijving voor een campingplaats verloopt straks via de club.

najaar 2018 1