Najaarsevenement 2018

We zijn te gast bij Museumboerderij Mariahoeve, gelegen aan de Kiefveldersteeg 11 in Putten (www.mariahoeveputten.nl). Een bijzondere, maar niet al te grote camping.

De organisatie is dit jaar in handen van de evenementencommissie zelf en de ritten worden uitgezet door Klaas Scheper en Marco Hagemeijer.

Naast het min of meer traditionele programma krijgt dit evenement deze keer een bijzonder accent. Van het legaat van ons overleden clublid Henk Klein hebben we een fraaie tent aangeschaft. Niet natuurlijk omdat we dit keer regen verwachten maar vooral om de nagedachtenis aan Henk een bijzonder plekje te geven. Het 'inwijden' van deze tent willen we op een bijzondere manier gaan doen. Hoe, dat blijft uiteraard nog een verrassing.

Het programma staat inmiddels flink in de steigers. De details zullen worden gepubliceerd in de Renovisie van juli. Maar we gaan deze keer wijn proeven, midgetgolfen, barbequen op de vrijdag avond en op een minder gebruikelijke manier de avondmaaltijd op zaterdag genieten. En, natuurlijk is het museum op de camping te bezoeken.

Op de camping hebben we 36 kampeerunits beschikbaar. De kosten hiervan bedragen € 34,36 voor 2 personen van vrijdagmiddag tot zondagavond. Een extra persoon € 4,-. De reservering van deze plekken loopt via de club. Op deze camping zijn ook een aantal z.g. trekkershutten beschikbaar (€80,- van vrijdag tot zondag). Zoals gebruikelijk moet je deze zelf reserveren (en betalen). Wie het eerst komt het eerst maalt.

Je aanmelden voor dit evenement via het aanmeldformulier op deze site en dat kan tot 31 augustus. Vergeet niet de betaling!

najaar 2018 1